LUMO2 ja Arctic15

Riikka Simonen

Helsingin kaapelitehtaalla kävi toukokuun 30. ja 31. päivien aikana kunnon vilske, kun Arctic15 -tapahtuma järjestettiin kolmatta kertaa. Siellä pidettiin Arctic15-tapahtuma, jossa pyörähti parin päivän aikana toista tuhatta kävijää. LUMO2 oli paikallisten yrityksien kanssa paikan päällä kokemassa (kaiken) mitä Arctic15 pystyi tarjoamaan. Mukana oli Rookie Communications, Markkinointitoimisto Tovari, Kooders, Geneesi, Gartano, Vaki Games ja FlyFoto.

Tapahtuman tarkoituksena on saada yrityksiä verkostoitumaan muihin yrityksiin ja sijoittajiin Deal Room-tapaamispaikan kautta. Suurin osa kävijöistä oli yrittäjiä, sijoittajia sekä key note -puhujia. Molempina päivinä kahdella lavalla virtasi eri aiheiden asiantuntijoita. Päälavalla ensimmäisenä päivänä tapahtuman avasi kansainvälisesti menestynyt markkinoinnin guru Gary Veynerchuk. Muita huippuasiantuntijoita tapahtumassa olivat mm. Peter Vesterbacka, Jon von Tetzchner, sekä Bruce Oreck. Tunnelma oli erittäin energinen ja positiivinen. Alla kuvakollaasivideo tapahtumasta.

 

Riikka Simonen, projektisuunnittelija
Karelia-ammattikorkeakoulu

600 Artikkelin näyttökerrat