Elisa Oyj avaa tulevaisuuden työtaitoja Karelian työelämäpäivässä

Kirsi Taskinen

Miun työ! -työelämäpäivä 23.11.2017 tuo Karelia-amk:n kumppanit, maakunnan kehittämistoimijat, yrittäjät ja opiskelijat yhteen keskustelemaan tulevaisuuden työstä ja yrittäjyydestä. Päivän päätapahtuma on Karelian kumppanina toimivan Elisa Oyj:n järjestämä seminaari. Seminaarin teemoja ovat tulevaisuuden työtaidot, sujuva digitaalinen yhteistyö ja vuorovaikutus, yhteisöllisyys ja yksilöiden hyvinvointi sekä johtaminen ja esimiestyö.

– Kerromme seminaarissa, miten olemme Elisassa lähteneet kehittämään näitä asioita. Haluamme osallistaa kaikki pohtimaan, mitä työelämä tällä hetkellä ja tulevaisuudessa on, mitä se meiltä vaatii ja miten voimme kehittää tarvittavia valmiuksia, kertoo HRD-Manager Piia Säylä.

Työelämän muuttuminen ja tulevaisuuden työtaidot ovat teemoja, joista puhutaan tällä hetkellä paljon.

– Seminaarin teemat ovat ajankohtaisia meillä, ja on hieno tilaisuus päästä pohtimaan niitä yhdessä opiskelijoiden kanssa. He tuovat varmasti aivan erilaista näkökulmaa työelämään, Säylä toteaa.

Käytössä digitaalinen yhteistyöalusta

Säylän ohella seminaaria vetävät Elisan myymäläpäällikkö Santeri Ollikainen sekä Humapin organisaatiokonsultti Annika Ranta. Humap on tutkinut paljon virtuaalista yhteistyötä ja heiltä on peräisin seminaarissa käytettävä digitaalinen yhteistyöalusta, jonne kerätään osallistujien ajatuksia.

– Kaikki osallistujat pääsevät kirjautumaan alustalle ja keskustelemaan myös keskenään, Säylä kertoo.

Seminaarin lisäksi työelämäpäivänä järjestetään messut sekä erilaisia paneelikeskusteluita mm. tulevaisuuden työelämästä, rekrytoinnista ja yrittäjyydestä.

– Muu ohjelma vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja minusta on ihanaa, että Karelia on tuonut erilaisia näkökulmia samaan tapahtumaan. Olemme tulossa innolla mukaan, Säylä sanoo.

Miun työ -työelämäpäivä 23.11.2017 klo 12–16 Wärtsilä-kampuksella (Karjalankatu 3, Joensuu). Tilaisuus on maksuton. Lisätiedot: http://bit.ly/2g1IIRo

 

Kirsi Taskinen, projektikoordinaattori
Karelia-ammattikorkeakoulu

1 061 Artikkelin näyttökerrat