Improve-hanke videoi Pohjois-Irlannin matkansa

Harri Mielonen, Timo Rui, Riikka Simonen

Improve-hankkeen toiseksi viimeinen projektikokous ja samalla paikallisen partnerin, Derry City and Strabane District Councilin isännöimä Living Lab -seminaari pidettiin 21.-22.11. Derry-Londonderryssä Pohjois-Irlannissa. Matkan suurin anti oli tutustuminen Improven pohjoisirlantilaisten saavutuksiin ja kansalaisten osallistamiseen Derry-Londonderryssä ja läheisessä Strabanen kaupungissa. Improven myötä kaupunkien virkamiesten ohella paikalliset asukkaat ovat päässeet osallisiksi kaupunkien kehittämiseen.

Perinteisen matkaraportin sijaan Vasu ylpeänä esittää matkalla mukana olleen median lehtori Harri Mielosen videon. Video on kokonaan kuvattu ja editoitu älypuhelimella. Sen tekemiseen on käytetty ilmaista Adobe Premiere Clip -appia. Videon tarkoitus on ollut testata juuri tällaista kevyttä videoiden tuotantomallia, joka on jokaisen älypuhelimen omistajan käytettävissä.

Harrin nopeat vinkit puhelimella kuvaajille: Pidä puhelin kuvatessa aina vaaka-asennossa, pidä puhelin vakaana, käytä valoa hyödyksesi ja tutustu puhelimesi ominaisuuksiin.

Nautinnollista videoiltaa!

 

Harri Mielonen, lehtori
Timo Rui, projektipäällikkö
Riikka Simonen, projektisuunnittelija
Karelia-ammattikorkeakoulu

1 015 Artikkelin näyttökerrat