Yrittäjyystapahtumista oppia itsensä työllistämiseen

Kirsi Taskinen

Lokakuun toinen viikko on varsinainen yrittäjyyden viikko. Joensuu Entrepreneurship Society järjestää viikolla Polku-tapahtuman, joka on opiskelijoille suunnattu nelipäiväinen yrittäjyystapahtuma ja tarjoaa inspiraatiota ja työkaluja itsensä työllistämiseen. Samalla viikolla järjestetään Joensuun Tiedepuistossa kaksi kaikille avointa tapahtumaa, joissa Karelia-ammattikorkeakoululla on näppinsä pelissä hankkeiden kautta ja joista osallistujat saavat uusia ideoita ja eväitä yrittämiseen.taskinen_1

Osuuskuntatoiminnasta kiinnostuneille ja osuuskunnassa työskenteleville on tarjolla maksuton koulutus Tee tulevaisuutesi – yhteistyössä osuuskunnassa! tiistaina 11.10. klo 9–15.30. Paikalla on asiantuntijoita kertomassa osuuskuntatoiminnasta ja vetämässä käytännönläheisiä työpajoja, joista osallistujat saavat neuvoa sekä osuuskunnan perustamiseen että toiminnan kehittämiseen. Työpajojen aiheita ovat osuuskunnan perustaminen, hyödyt opiskelijoille, osuuskunnan talous, johtaminen ja viestintä sekä myynti ja markkinointi. Maksuttoman tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Kompetenssiperustainen yrittäjyys KYKY -hanke, Joensuun seudunkehittämisyhtiö JOSEK Oy sekä Pohjois-Karjalan TE-Palvelut.

Yrittäjyyden mahdollisuudet maakunnassa -seminaari to 13.10. klo 13–16 on opiskelijoille, yritystoimintaa suunnitteleville ja kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille Pohjois-Karjalan toimijoille suunnattu maksuton tapahtuma. Seminaarissa kolme maakunnan nuorta yrittäjää kertoo oman yrittäjyystarinansa ja elinkeinoyhtiöiden pop up -yritysneuvojat ovat osallistujien käytettävissä ilman ajanvarausta. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Pohjois-Karjalan Maakuntakorkeakoulu ja Kompetenssiperustainen yrittäjyys KYKY -hanke.

Lisätiedot tapahtumista: http://kyky.karelia.fi

Kirsi Taskinen, projektikoordinaattori
Karelia-ammattikorkeakoulu

813 Artikkelin näyttökerrat