Millaista siun työ on tulevaisuudessa?

Kirsi Taskinen

Tulevaisuuden työelämän teesit naulataan lokakuun lopussa, kun opiskelijoiden työelämätaitoja ja sujuvaa siirtymistä työelämään tukeva Work Smart -hanke järjestää päätösseminaarinsa Joensuussa.

Siun työ – Tulevaisuuden työelämän teesit, oletko valmis? -seminaari järjestetään Kimmelissä pe 27.10. klo 8–15. Päivän aiheita ovat mm. miten työ muuttuu ja mitkä ovat tulevaisuuden työelämätaidot. Aiheisiin johdattelee päivän isäntä, Rookie Communications Oy:n Arttu Käyhkö ja päivän aikana näkökulmiamme avartavat mm. Helsingin yliopiston dosentti Arto O. Salonen ja Sitran asiantuntija Milma Arola.

Aamupäivän ohjelmassa on neljä rinnakkaista työpajaa, joissa pohditaan työelämän, rekrytoinnin ja yrittäjyyden mahdollisuuksia tulevaisuudessa sekä kurkistetaan siihen, miten yhä leviävä digitaalisuus tulee muuttamaan työn tekemisen luonnetta.

Mukana Work Smart -hankkeen päätöstilaisuudessa ovat myös seuraavat hankkeet: RoboBisnes, Pohjois-Karjalan DigiSote, SMEREC, KYKY, KoDa ja Hopeakoti.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Lisätiedot Work Smart -hankkeen nettisivuilla ja Facebookissa. Ilmoittaudu mukaan 13.10. mennessä: http://bit.ly/2x0RVRH. Tervetuloa!

733 Artikkelin näyttökerrat