Hear it from the people – ERDI hankkeen loppuseminaari Iisalmessa

Sini-Tuuli Saaristo

Kolmivuotisen Erasmus+ tietoyhteenliittymä ERDI – Empowerin Regional Developments and Innovations -projektin päätösseminaari järjestettiin Savonia-ammattikorkeakoulussa, Iisalmessa 29.10 – 1.11.2018.

Varsinaista seminaaripäivää vietettiin 30.10.2018. Päivän järjestämisessä olivat mukana Savonia-ammattikorkeakoulun kolmannen vuoden agrologi -opiskelijat. Seminaaripäivän ohjelman avasivat Savonia-ammattikorkeakoulun vararehtori Mikko Vuoristo ja Karelia-ammattikorkeakoulun rehtori Petri Raivo. Hankkeen projektipäällikkö Liisa Timosen ja ERDI-opiskelija Jenny-Mari Hartikaisen puheenvuoro keskittyi hankkeen tuloksiin sekä opiskelijan kokemuksiin ERDI-opinnoista. Biotalouden asiantuntija Tapani Pöykkö puhui seminaarissa teemalla ”Bioeconomy today”. Hanketoimijoiden ja asiantuntijoiden puheenvuorojen lisäksi seminaarissa järjestettiin Learning Café -työpaja, joka painottui projektin lopputuotoksiin sekä tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Kansainväliseen seminaariin osallistui yhteensä 140 henkilöä seitsemästä eri maasta.

Seminaaripäivästä tuotettiin video, jossa hankepartnerit kertovat kokemuksistaan työskentelystä kansainvälisessä hankkeessa niin henkilökohtaisesta kuin organisaation näkökulmasta. Videon on tuottanut ja kuvannut Karelia-ammattikorkeakoulun media-alan opiskelija Jarno Vihonen. Videon haastattelijana toimi Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelija Essi Simola. Jarno suoritti opiskeluihin kuuluvan 10 viikon mittaisen harjoittelun ERDI-hankkeessa syksyllä 2018. Harjoittelu keskittyi hankkeen viestintämateriaalien kehittämiseen.

 

Sini-Tuuli Saaristo
projektikoordinaattori
Karelia-ammattikorkeakoulu

Kansikuva: Jarno Vihonen

912 Artikkelin näyttökerrat